Vilkår og betingelser

Vi forbeholder oss retten til å kansellere dersom turen ikke når et minimumsantal på 4 deltakere.

Vi forbeholder oss også retten til å kansellere ved ugunstige værforhold og/eller andre uforutsette hendelser.

I begge tilfellet vil du få full refusjon eller få muligheten til å flytte utflukten din til en annen passende dato og tidspunkt uten ekstra kostnader.

Ta kontakt på +47 904 16 440 om du av andre grunner har behov for å endre dato og/eller tidspunkt for turen.

Om du får behov for å kansellere, vennligst kontakt oss minst 24 timer før starten av reisen, og vi vil gi deg full refusjon.
Eventuelle avbestillingsforespørsler mottatt senere enn det gir deg ikke rett til refusjon.

Les i avsnittet «viktig informasjon» av hver utflukt dersom andre spesielle vilkår og betingelser gjelder.

FAQ

Sjøfartsdirektoratet har satt regelverket for hvor mange personer som kan være om bord på én RIB om gangen. Det tallet er maks 12 personer pluss båtfører og guide. 

 

RIB Lofoten har tre moderne og sikre RIB-er for sjøfart. Vi kan også stille med mange flere RIB-er om det trengs til større grupper. Ta kontakt om du har behov for større grupper på epost: [email protected].

Vi har fokus på sikkerhet og før alle turer går våre erfarne skippere igjennom våre sikkerhetsrutiner for din egen og vår sikkerhet. 
Våre skip er bygget og vedlikeholdt med strenge standarder satt av Det Norske Veritas.
Våre skippere er sertifisert for alle relevante marine sikkerhetsprosedyrer. 
Våre fartøyer er utstyrt med elektroniske GPS-navigasjonssystemer, radioutstyr, bluss, og en rekke annet relevant utstyr for å maksimere din personlige sikkerhet.
Ombord i båten har du et eget sete med full ryggstøtte.
Selskapet har utarbeidet egen HMS/IK system.

Våre passasjerer får utlevert godkjente flytedresser som er vann- og vindtette. Disse er godkjente dresser som holder varmen godt, selv på vinterdager i minusgrader. Vi deler også ut kjørebriller og tykke varme hansker som alle som vil ha får låne.

Alle våre passasjerer er forsikret.

Vi krever oppmøte 15 minutter før avgang. Dette er for å få tid til å kle opp alle med rette størrelser på flytedresser, samt å få kjørt en pålagt sikkerhetsbrief til alle som skal med. Kom gjerne tidligere.

Alle passasjerer har selv ansvar for tap/skade av kamera, mobiltelefoner, briller og andre verdisaker.

Gravide eller personer med ryggproblemer, problemer med nakke eller andre fysiske begrensninger må alltid gi beskjed til båtfører om dette før avgang. Båtfører har rett til å avvise personer med slike helseproblemer, eller de må sitte på anvist plass av båtfører.

Båtfører har full rett til å avvise personer som er påvirket av alkohol eller andre rusmidler. RIB-turer skal være sikre for deg selv og dine medpassasjerer.

RIB Lofoten 

Du finner oss i Svolvær sentrum (Torget, Svolvær) rett ved hurtigrutekaia og Lofoten Kulturhus.

Vi har egen flytebrygge der båtene normalt ligger. Hurtigruten legger til litt lengre ut på kaia.

Bookinginformasjon:

Booking: +47 904 16 440  (Kun tale, ikke SMS)
Roar: + 47 975 30 220 
Epost: [email protected]

 1. Hånddesinfisering skal finnes på tur inn og ut av våre lokaler og omklednings områder, samt ved betalingsterminal.

 2. Personlig buff (hals/krage) deles ut til alle passasjerer ved stasjon for hånddesinfisering.Buff skal straks tas på over nese og munn, og skal beholdes på hele turen.

  Det er viktig at man ikke tar seg til ansiktet mens turen pågår, bøff tas av etter desinfisering av hender etter turen når tilstrekkelig avstand kan holdes.
  Videre veiledning vil bli gitt ved oppmøte.

 3. Bekledning utleveres til passasjerene etter utført pkt. 1 og 2
  Bekledningen er desinfisert med spray og temperatur behandlet på 30-35 graders varme.

 4. Bekledning tas på og passasjerene holder avstand til de blir bedt om å gå ombord i båtene for sikkerhetsinformasjon før avgang.Ombord i båtene er vi omgitt av frisk luft, som medfører at vi ikke er så sårbare for 15 min. eksponering som vi er innendørs i stillestående luft.

  Buff beholdes på hele turen for sikkerhets skyld og for å unngå dråpesmitte. Buff beholdes av passasjeren etter turen.

 5. På turer/avganger fra andre destinasjoner enn Svolvær havn som er Rib-Lofotens base, tas passasjerene imot med hånd-desinfisering og utlevering av personlig buff som straks tas på over nese og munn ,og beholdes på hele turen.Fysisk kontakt skal unngås og avstand på 1 meter tilstrebes under på- og avkledning.

 6. Lokaler gjennomgås i mellom hver tur og ryddes for ting som ikke tilhører driften.Berøringsflater desinfiseres.

 7. Ved avsluttet tur, skal alle berøringspunkter ombord i båtene desinfiseres med spray, båtene ryddes og klargjøres til neste tur.

 8. Bekledning skal etter hver tur desinfiseres med spray, og henges inn i rom for varmebehandling på 30-35 graders varme.

 9. Tilbakemeldinger fra gjester som f.eks tips om bedre rutiner tas gjerne imot.

 10. Smitteveiledning, regler og råd fra den kommunale smittevern ledelse tas på største alvor og skal etterleves for å unngå smittespredning.

KONTAKT OSS