hvem vi er

Litt kort og morsom informasjon for å bli litt bedre kjent med oss
Båtturer i Lofoten

VÅR HISTORIE

RIB Lofoten ble grunnlagt i 2008 av Roar og Hans Egil for å tilby RIB-turer og charterturer over hele Lofoten og Nordland.

Reiselivet i Lofoten har vokst jevnt og trutt de siste årene og står nå for mer enn 1 million besøk hvert år.

Vi var et av de første leverandørene her i Svolvær som begynte å flytte folk rundt med båtene våre og vi er blant de ledende RIB-selskapene i regionen.

VÅR FILOSOFI

Vi har alltid fokus på at du skal bli fornøyd, så hver eneste tur med oss ​​er unik og tilpasset.
Det er selvfølgelig ikke alltid mulig å tilpasse det 100% for hver enkelt person om bord, men vi prøver alltid å lytte til kundene våre for å kunne levere et produkt som matcher deres behov og ønsker.

Så ikke vær redd: vi vil hverken kjede deg med for mye informasjon som bare vil overvelde deg og ødelegge opplevelsen din eller kjøre full fart hele tiden og la deg gå glipp av alt det fantastiske landskapet stedet har å tilby.

Vi prøver alltid å holde en balanse mellom sightseeing, kunnskap og spenning fordi vi tror at en balansert kombinasjon av disse tre elementene er det som vil gi deg den beste underholdningen.

Vi bryr oss også om miljøet, og det er derfor vi har installert nye motorer med lavt utslipp på alle våre båter og to av våre motorer har til og med et filter som samler opp mikroplast fra havet.

Våre bensinmotorer bruker mye mindre drivstoff per person og forurenser langt mindre enn dieselmotorene som store skip bruker. 

Hvem vi er
havørn safari trollfjord cruise
Hvem vi er
Hvem vi er

VÅRT PRODUKT

Vi tror vi tilbyr det beste produktet på markedet for øyeblikket og vi var veldig stolte da Hurtigruten Group valgte oss til å representere dem som deres offisielle leverandør i både Lofoten og Vesterålen.
Det betyr at hver gang de har et skip i havnen, står alle våre båter til deres disposisjon.

Vi føler oss veldig heldige her i Lofoten fordi den fantastiske naturen og dyrelivet nærmest lager produktet vårt av seg selv, men vi kompletterer det med lærerik og morsom informasjon som vil holde deg underholdt under hele turens varighet.

Takket være den lille størrelsen på våre båter vil du kunne nyte av det store dyrelivet regionen har å tilby på nært hold.
Havørn kan vi praktisk talt garantere, men oter, sel, lundefugl, niser, spekkhoggere og hval er også en mulighet. Vi kan imidlertid ikke love dette, for det avhenger også av sesongen.

Og takket være hastigheten til våre båter er vi i stand til å dekke et mye større område på samme tid sammenlignet med et vanlig stort skip, så du vil få oppleve mye mer for samme pris også.

VÅRE BÅTER

Vår flåte består av tre moderne RIB-båter og vi flytter mellom 2500 og 3500 personer hvert år. Vi opererer både sommer og vinter, i motsetning til de fleste andre leverandører som kun opererer om sommeren.

Alle våre RIB-er er utstyrt med 2 kraftige 300 hk Suzuki-motorer (til totalt 600 hk) som gjør båtene våre både raske og pålitelige, men vi tilpasser selvfølgelig hastigheten etter værforholdene og bølgehøyden. Vårt mål er å gi alle en komfortabel tur i all slags vær.

Hver båt kan ta totalt 12 passasjerer og 1 sjåfør.

Hvem vi er

KONTAKT OSS