Båter og Sikkerhet
Bli kjent med båtene og sikkerhetsutstyret

våre båter

Vår flåte består av 3 moderne RIB-båter og vi flytter mellom 2500 og 3500 personer hvert år, både sommer og vinter, annerledes enn de fleste andre leverandører som kun jobber om sommeren.

Alle våre RIB-er er utstyrt med 2 kraftige 300 hk Suzuki-motorer (til totalt 600 hk) som gjør båtene våre både raske og pålitelige, men vi tilpasser selvfølgelig hastigheten etter værforholdene og bølgehøyden. Vårt mål er å gi alle en komfortabel tur i all slags vær.

Hver båt kan ta ombord totalt 12 passasjerer og 1 sjåfør.

UTSTYR OG SIKKERHET

Vi tar sikkerhet veldig seriøst, og siden vi er over polarsirkelen er det nødvendig å ha et spesielt utstyr for å takle alle mulige værforhold.

Av denne grunn er alle forpliktet til å bruke en varm flytedrakt som selvfølgelig leveres av oss. Dette vil holde deg varm i hvert øyeblikk og også i det usannsynlige tilfellet at du faller i vannet, men ikke bekymre deg, dette har aldri skjedd med oss!
Det andre obligatoriske elementet er en redningsvest som også vil bli gitt til deg.
Videre vil du få utdelt et par vernebriller som beskytter øynene dine mot vinden og også hansker om nødvendig.

Du er bare pålagt å kle deg i henhold til værforholdene den dagen du reiser og ha fortrinnsvis varme og komfortable sko.

Vi har ingen strenge aldersbegrensninger på våre RIB-er, noe som betyr at alle er mer enn velkommen til å bli med, og dette er et tydelig bevis på hvor trygge turene våre er. Vi krever kun at barn kan sitte selv.

Av sikkerhetsmessige årsaker krever vi at kundene våre har nok mobilitet til å kunne komme seg inn og ut av båtene våre uten problemer, og de eneste kategoriene vi ikke anbefaler produktet vårt til er gravide kvinner og personer med alvorlige ryggproblemer eller skader.