Båter og Sikkerhet
Bli kjent med båtene og sikkerhetsutstyret

våre båter

Vår flåte består av 3 moderne RIB-båter og vi flytter mellom 2500 og 3500 personer hvert år. Vi opererer både sommer og vinter, i motsetning til de fleste andre leverandører som kun jobber om sommeren.

Alle våre RIB-er er utstyrt med 2 kraftige 300 hk Suzuki-motorer (totalt 600 hk) som gjør båtene våre både raske og pålitelige, men vi tilpasser selvfølgelig hastigheten etter værforholdene og bølgehøyden. Vårt mål er å gi alle en komfortabel tur i all slags vær.

Hver båt kan ta totalt 12 passasjerer og 1 sjåfør.

Båter og Sikkerhet
Båter og Sikkerhet
Båter og Sikkerhet
Båter og Sikkerhet

UTSTYR OG SIKKERHET

Vi tar sikkerhet svært seriøst, og siden vi er nord for polarsirkelen er det nødvendig å ha utstyr som takler alle mulige værforhold.

Av denne grunn er alle forpliktet til å bruke en varm flytedrakt som selvfølgelig leveres av oss. Dette vil holde deg varm i hele tiden – også om du mot formodning skulle falle i vannet. Dette er svært usannsynlig og har aldri skjedd på våre turer!
Det andre obligatoriske elementet er en redningsvest som du også får utdelt.
Videre vil du få utdelt et par vernebriller som beskytter øynene dine mot vinden og også hansker om nødvendig.

Ellers bør du kle deg i henhold til værforholdene den dagen du reiser og ha varme og komfortable sko.

Vi har ingen strenge aldersbegrensninger på våre RIB-er. Dette er et tydelig bevis på hvor trygge turene våre er. Vi krever kun at barn kan sitte selv.

Av sikkerhetsmessige årsaker krever vi at kundene våre har nok mobilitet til å kunne komme seg inn og ut av båtene våre uten problemer, og de eneste vi ikke anbefaler turene vår til er gravide og personer med alvorlige ryggproblemer eller skader.

Båter og Sikkerhet
Båter og Sikkerhet
Båter og Sikkerhet

KONTAKT OSS