Barcos y Seguridad
Conozca los barcos y el equipo de seguridad

nuestros barcos

Vår flåte består av 3 moderne RIB-båter og vi flytter mellom 2500 og 3500 personer hvert år. Vi opererer både sommer og vinter, i motsetning til de fleste andre leverandører som kun jobber om sommeren.

Todos nuestros RIB están equipados con 2 potentes motores Suzuki de 300 cv (para un total de 600 cv) que hacen que nuestros barcos sean rápidos y fiables, pero, por supuesto, ajustamos la velocidad de acuerdo con las condiciones climáticas y la altura de las olas. Nuestro objetivo es brindar a todos un viaje cómodo en todos las condiciones climaticas.

Hver båt kan ta totalt 12 passasjerer og 1 sjåfør.

EQUIPAMIENTO Y SEGURIDAD

Vi tar sikkerhet svært seriøst, og siden vi er nord for polarsirkelen er det nødvendig å ha utstyr som takler alle mulige værforhold.

Av denne grunn er alle forpliktet til å bruke en varm flytedrakt som selvfølgelig leveres av oss. Dette vil holde deg varm i hele tiden – også om du mot formodning skulle falle i vannet. Dette er svært usannsynlig og har aldri skjedd på våre turer!
Det andre obligatoriske elementet er en redningsvest som du også får utdelt.
También se te proporcionará un par de gafas para proteger tus ojos del viento y también guantes si es necesario.

Ellers bør du kle deg i henhold til værforholdene den dagen du reiser og ha varme og komfortable sko.

Vi har ingen strenge aldersbegrensninger på våre RIB-er. Dette er et tydelig bevis på hvor trygge turene våre er. Vi krever kun at barn kan sitte selv.

Av sikkerhetsmessige årsaker krever vi at kundene våre har nok mobilitet til å kunne komme seg inn og ut av båtene våre uten problemer, og de eneste vi ikke anbefaler turene vår til er gravide og personer med alvorlige ryggproblemer eller skader.