Barche e sicurezza
Conosci le barche e le dotazioni di sicurezza

le nostre barche

Vår flåte består av 3 moderne RIB-båter og vi flytter mellom 2500 og 3500 personer hvert år. Vi opererer både sommer og vinter, i motsetning til de fleste andre leverandører som kun jobber om sommeren.

Tutti i nostri gommoni sono dotati di 2 potenti motori Suzuki da 300 CV ciascuno (per un totale di 600 CV) che rendono le nostre barche veloci e affidabili, ma ovviamente regoliamo la velocità in base alle condizioni meteorologiche e all'altezza delle onde. Il nostro obiettivo è quello di offrire a tutti un tour confortevole in qualsiasi condizione atmosferica.

Hver båt kan ta totalt 12 passasjerer og 1 sjåfør.

ATTREZZATURE E SICUREZZA

Vi tar sikkerhet svært seriøst, og siden vi er nord for polarsirkelen er det nødvendig å ha utstyr som takler alle mulige værforhold.

Av denne grunn er alle forpliktet til å bruke en varm flytedrakt som selvfølgelig leveres av oss. Dette vil holde deg varm i hele tiden – også om du mot formodning skulle falle i vannet. Dette er svært usannsynlig og har aldri skjedd på våre turer!
Det andre obligatoriske elementet er en redningsvest som du også får utdelt.
Ti verranno forniti anche un paio di occhiali per proteggere gli occhi dal vento e anche guanti se necessario.

Ellers bør du kle deg i henhold til værforholdene den dagen du reiser og ha varme og komfortable sko.

Vi har ingen strenge aldersbegrensninger på våre RIB-er. Dette er et tydelig bevis på hvor trygge turene våre er. Vi krever kun at barn kan sitte selv.

Av sikkerhetsmessige årsaker krever vi at kundene våre har nok mobilitet til å kunne komme seg inn og ut av båtene våre uten problemer, og de eneste vi ikke anbefaler turene vår til er gravide og personer med alvorlige ryggproblemer eller skader.