Boote und Sicherheit
Lernen Sie die Boote und die Sicherheitsausrüstung kennen

unsere Boote

Vår flåte består av 3 moderne RIB-båter og vi flytter mellom 2500 og 3500 personer hvert år. Vi opererer både sommer og vinter, i motsetning til de fleste andre leverandører som kun jobber om sommeren.

Alle unsere RIB sind mit 2 starken 300-PS-Suzuki-Motoren (insgesamt 600 PS) ausgestattet, die unsere Boote sowohl schnell als auch zuverlässig machen, aber natürlich passen wir die Geschwindigkeit an die Wetterbedingungen und die Wellenhöhe an. Unser Ziel ist es, allen eine komfortable Fahrt bei jedem Wetter anzubieten.

Hver båt kan ta totalt 12 passasjerer og 1 sjåfør.

AUSSTATTUNG UND SICHERHEIT

Vi tar sikkerhet svært seriøst, og siden vi er nord for polarsirkelen er det nødvendig å ha utstyr som takler alle mulige værforhold.

Av denne grunn er alle forpliktet til å bruke en varm flytedrakt som selvfølgelig leveres av oss. Dette vil holde deg varm i hele tiden – også om du mot formodning skulle falle i vannet. Dette er svært usannsynlig og har aldri skjedd på våre turer!
Det andre obligatoriske elementet er en redningsvest som du også får utdelt.
Sie erhalten auch eine Schutzbrille, um Ihre Augen vor Wind zu schützen und bei Bedarf auch Handschuhe.

Ellers bør du kle deg i henhold til værforholdene den dagen du reiser og ha varme og komfortable sko.

Vi har ingen strenge aldersbegrensninger på våre RIB-er. Dette er et tydelig bevis på hvor trygge turene våre er. Vi krever kun at barn kan sitte selv.

Av sikkerhetsmessige årsaker krever vi at kundene våre har nok mobilitet til å kunne komme seg inn og ut av båtene våre uten problemer, og de eneste vi ikke anbefaler turene vår til er gravide og personer med alvorlige ryggproblemer eller skader.