Boats and Safety
Get to know the boats and the safety equipment

our boats

Vår flåte består av 3 moderne RIB-båter og vi flytter mellom 2500 og 3500 personer hvert år. Vi opererer både sommer og vinter, i motsetning til de fleste andre leverandører som kun jobber om sommeren.

All our RIBs are equipped with 2 powerful 300 hp Suzuki engines (for a total of 600 hp) which make our boats both fast and reliable, but of course we adjust the speed according to weather conditions and wave height. Our aim is to give everyone a comfortable ride in all weathers.

Hver båt kan ta totalt 12 passasjerer og 1 sjåfør.

EQUIPMENT AND SAFETY

Vi tar sikkerhet svært seriøst, og siden vi er nord for polarsirkelen er det nødvendig å ha utstyr som takler alle mulige værforhold.

Av denne grunn er alle forpliktet til å bruke en varm flytedrakt som selvfølgelig leveres av oss. Dette vil holde deg varm i hele tiden – også om du mot formodning skulle falle i vannet. Dette er svært usannsynlig og har aldri skjedd på våre turer!
Det andre obligatoriske elementet er en redningsvest som du også får utdelt.
You will also be given a pair of goggles to protect your eyes from the wind and also gloves if necessary.

Ellers bør du kle deg i henhold til værforholdene den dagen du reiser og ha varme og komfortable sko.

Vi har ingen strenge aldersbegrensninger på våre RIB-er. Dette er et tydelig bevis på hvor trygge turene våre er. Vi krever kun at barn kan sitte selv.

Av sikkerhetsmessige årsaker krever vi at kundene våre har nok mobilitet til å kunne komme seg inn og ut av båtene våre uten problemer, og de eneste vi ikke anbefaler turene vår til er gravide og personer med alvorlige ryggproblemer eller skader.