quienes somos

Litt kort og morsom informasjon for å bli litt bedre kjent med oss

VÅR HISTORIE

RIB Lofoten ble grunnlagt i 2008 av Roar og Hans Egil for å tilby RIB-turer og charterturer over hele Lofoten og Nordland.

Reiselivet i Lofoten har vokst jevnt og trutt de siste årene og står nå for mer enn 1 million besøk hvert år.

Vi var et av de første leverandørene her i Svolvær som begynte å flytte folk rundt med båtene våre og ble også et av de ledende RIB-selskapene i regionen.

VÅR FILOSOFI

Vi streber etter din tilfredshet, så hver eneste tur med oss ​​er unik og tilpasset.
Det er selvfølgelig ikke alltid mulig å tilpasse det helt for hver enkelt person om bord, men vi prøver alltid å lytte og føle på kundene våre for å kunne levere et produkt som matcher deres behov og ønsker.

Så ikke bekymre deg: vi vil verken kjede deg med tonnevis av informasjon som bare vil overvelde deg og ødelegge opplevelsen din eller kjøre full fart hele tiden og la deg gå glipp av alt det fantastiske landskapet stedet har å tilby.

Vi prøver alltid å holde en balanse mellom sightseeing, kunnskap og spenning fordi vi tror at en balansert kombinasjon av disse 3 elementene er det som vil gi deg den beste underholdningen.

Vi bryr oss også om miljøet, og det er derfor vi installerte nye motorer med lavt utslipp på alle våre båter og 2 av våre motorer har til og med et filter som samler opp mikroplast fra havet.

Vi skryter imidlertid ikke av å være helt miljøvennlige, men i motsetning til ALLE store skip som er avhengige av dieselmotorer, bruker vi bensinmotorer som i utgangspunktet ikke produserer så mange forurensninger og bruker også mye mindre drivstoff per person for å dekke samme avstand.

Aguilas marinas crucero en el Trollfjord

VÅRT PRODUKT

Vi tror vi tilbyr det beste produktet på markedet for øyeblikket og vi var veldig stolte da Hurtigruten Group valgte oss til å representere dem som deres offisielle leverandør i både Lofoten og Vesterålen.
Det betyr at hver gang de har et skip i havnen, står alle våre båter til deres full disposisjon.

Vi føler oss veldig heldige her i Lofoten fordi den fantastiske naturen og dyrelivet lager produktet vårt av seg selv, men vi kompletterer det med mye spot-on og morsom informasjon som vil holde deg underholdt under hele turens varighet.

Takket være den lille størrelsen på våre båter vil du kunne nyte av det store dyrelivet regionen har å tilby på nært hold.
Havørn kan vi praktisk talt garantere, men oter, sel, lundefugl, niser, spekkhoggere og hval er også en mulighet. Vi kan imidlertid ikke love dette, for det avhenger også av sesongen.

Og takket være hastigheten til våre båter er vi i stand til å dekke et mye større område på samme tid sammenlignet med et vanlig stor skip, så du vil få oppleve mye mer for samme pris også.

VÅRE BÅTER

Nuestra flota consta de 3 modernas lanchas RIB y movemos entre 2.500 y 3.500 personas cada año, tanto en verano como en invierno, a diferencia de la mayoría de otros proveedores que solo trabajan en verano.

Todos nuestros RIB están equipados con 2 potentes motores Suzuki de 300 cv (para un total de 600 cv) que hacen que nuestros barcos sean rápidos y fiables, pero, por supuesto, ajustamos la velocidad de acuerdo con las condiciones climáticas y la altura de las olas. Nuestro objetivo es brindar a todos un viaje cómodo en todos las condiciones climaticas.

Cada barco puede llevar a bordo un total de 12 pasajeros y 1 conductor.